we make markets. worldwide.

Tendence

29 aug-1 sep 2015

Tendence är den ledande internationella inköpsmässan för årets andra hälft med det senaste inom inredning, design, presenter och smycken. 

Mässan är indelad i avdelningarna Living och Giving.

2014 ställde 1.211 företag från 51 länder ut på Tendence. 

Höjdpunkter

Återkommande höjdpunkter på Tendence är Talents och NEXT - Messe Frankfurts sponsringsprogram för nyetablerade formgivare och designföretag i uppstartsfasen. På Tendence brukar Talents arrangeras inom smycken och samtida konsthantverk. Designutmärkelser som delas ut och ställs ut är bl.a FORM-priset samt The Home & Trend Award - en utmärkelse som sätter ökad livskvalité och hållbarhet i fokus. 

ECOSTYLE - ny mässa parallellt med Tendence. Här visas det senaste inom konsumentprodukter som uppfyller eko- och hållbarhetskriterierna. Läs mer här.

Tendence är systermässa till Ambiente som arrangeras årligen i februari. Ambiente innehåller även avdelningen Dining med allt för det dukade bordet, glas, porslin, köks- och hushållsprodukter.

tendence.messefrankfurt.com

Messe Frankfurt Promotional Programme: Talents & NEXT

Ny ansökningsomgång Talents och NEXT på Tendence våren 2015
Nyutexaminerade formgivare och designföretag i uppstartsfasen har möjlighet att söka våra sponsringsprogram Talents och NEXT på Tendence resp Ambientes hemsida. 

Mer info om Talents på respektive hemsida
Tendence och Ambiente.

Mer info om NEXT på respektive hemsida
Tendence och Ambiente 

Talents och NEXT arrangeras även på Interior Lifestyle Living.
Läs mer här

Toolbar-Navigation