we make markets. worldwide.

Tendence

30 aug-2 sep 2014

Tendence är den ledande internationella inköpsmässan för årets andra hälft med det senaste inom inredning, design, presenter och smycken. 

Mässan är indelad i avdelningarna Living och Giving.

2013 ställde 1.307 företag från 55 länder ut på Tendence som hade 38.000 besökare. 

Höjdpunkter

På Tendence presenteras en rad trend- och specialutställningar. Talents och NEXT är Messe Frankfurts sponsringsprogram för nyetablerade formgivare och designföretag i uppstartsfasen. I år arrangeras endast Talents på Tendence inom avdelningen Carat, dvs smycken. The Home & Trend Award är en utmärkelse på Tendence som sätter ökad livskvalité och hållbarhet i fokus. 

ECOSTYLE - ny mässa parallellt med Tendence. Här visas det senaste inom konsumentprodukter som uppfyller eko- och hållbarhetskriterierna. Läs mer här.

Tendence är systermässa till Ambiente som arrangeras årligen i februari. Ambiente innehåller även avdelningen Dining med allt för det dukade bordet, glas, porslin, köks- och hushållsprodukter.

tendence.messefrankfurt.com

Messe Frankfurt Promotional Programme: Talents & NEXT

Deadline ansökan Talents på Tendence 15 april. Deadline Next 25 april.
Nyutexaminerade formgivare och designföretag i uppstartsfasen har möjlighet att söka våra sponsringsprogram Talents och NEXT på Ambiente respektive Tendence. På Tendence 30 aug-2 sep 2014 arrangeras Talents inom smycken och "modern crafts". Next arrangeras inom smycken och accessoarer.

Mer info och anmälan på respektive hemsida
Tendence och Ambiente.

Information
Anmälningsblankett Talents på Tendence 2014
Anmälningsblankett Next på Tendence 2014

Talents och NEXT arrangeras även på Interior Lifestyle Living.
Läs mer här

Toolbar-Navigation