we make markets. worldwide.

Christmasworld

The World of Event Decoration

27-31 januari 2017

Christmasworld är den ledande internationella fackmässan för
fest- och högtidsdekorationer samt belysning och fyrverkeri. Trots namnet presenteras allt som handlar om fest på mässan - från årets alla högtider till bröllop och event. 

Drygt 900 företag visar de senaste trenderna och produkterna för den kommande säsongen. Mässan har 33.000 besökare från hela världen.

Belysning

Utöver dekorativ hem- och trädgårdsbelysning finns även alla tänkbara lösningar för utomhus- och offentlig miljö, fasadbelysning och belysning för skyltning och butikspresentationer. Inspirerande belysning är ett viktigt redskap för detaljhandeln för att skapa nyfikenhet och öka köpkraften.

Christmasworld Trends

Den internationella trendbyrån bora.herke.palmisano står bakom Christmasworld Trend Show. Trendboken finns att hämta vid utsällningen på mässan. Dagliga föreläsningar och guidade turer.

Återkommande höjdpunkter

Det finns mycket praktisk inspiration att hämta och mässan har flera trend- och specialutställningar. En nyhet 2015 är Floral Fascination på temat jul och hantverkskunnande. The Ice Hotel är en ny utställning från den holländska design- och floristduon 2dezign som gör inspirationsutställningar på Christmasworld. Andra återkommande höjdpunkter är Christmasworld Trends och German Christmas Crafts.

För andra året i rad delas Christmasworlds eget innovationspris Decoration Star ut i tre kategorier.

christmasworld.messefrankfurt.com

Toolbar-Navigation