we make markets. worldwide.

Christmasworld

The World of Event Decoration

26-30 januari 2018

Christmasworld är den ledande internationella fackmässan för
fest- och högtidsdekorationer samt belysning och fyrverkeri. Trots namnet presenteras allt som handlar om fest på mässan - från årets alla högtider till bröllop och event. 

Runt 1000 företag visar de senaste trenderna och produkterna för kommande säsong. Mässan har 43.000 besökare från hela världen.

Belysning

Utöver dekorativ hem- och trädgårdsbelysning finns även alla tänkbara lösningar för utomhus- och offentlig miljö, fasadbelysning och belysning för skyltning och butikspresentationer. Inspirerande belysning är ett viktigt redskap för detaljhandeln för att skapa nyfikenhet och öka köpkraften.

Christmasworld Trends

Den internationella trendbyrån bora.herke.palmisano står bakom Christmasworld Trend Show. Trendboken finns att hämta vid utställningen i foajén till hall 11.0. Dagliga föreläsningar och guidade turer.

Återkommande höjdpunkter

Det finns mycket praktisk inspiration att hämta och mässan har flera trend- och specialutställningar. Återkommande höjdpunkter är Christmasworld Trend Show och German Christmas Crafts. Dessutom föreläsningar och workshops i Christmasworld Forum.

christmasworld.messefrankfurt.com

Nyhet! Floradecora

Floradecora är en ny fackmässa som arrangeras parallellt med Christmasworld. Här visas färska snittblommor, prydnadsväxter och blomsterarrangemang. Det går att lägga order på såväl små som stora volymer. Messe Frankfurt hoppas på goda synergieffekter mellan mässorna.

Floradecora

Toolbar-Navigation