we make markets. worldwide.

Ambiente


10-14 februari 2017

Ambiente är världens ledande internationella fackmässa för konsumentprodukter med det allra senaste inom inredning, presenter, glas, porslin, köksartiklar och smycken. 

Mässan arrangeras årligen på våren och är den viktigaste handels- och mötesplatsen för de representerade branscherna med omkring 4.800 utställare och 135.000 besökare från hela världen. 

Dining, Giving och Living

Ambiente är indelad i avdelningarna Dining Giving och Living
Det senaste inom inredningsdesign återfinns på avdelningen Loft i hall 11.

Återkommande höjdpunkter

Återkommande höjdpunkter på Ambiente är bland annat utställningarna Design Plus och Ambiente Trends. Trendutställningen och trendboken görs av den internationella trendbyrån bora.herke.palmisano som även ger dagliga föreläsningar.

Solutions är en specialutställning med innovativa och funktionella produkter för köket. Curator är industridesigner Sebastian Bergne.

Talents och NEXT ingår i Messe Frankfurts sponsringsprogram som ger nyutexaminerade formgivare och nystartade designföretag att presentera sig på mässan. 

Contract Business

Affärsmöjligheterna inom Contract Business ökar för flera av Ambientes utställare. Målgruppen för satsningen är arkitekter, inredningsdesigners, hotell- och restaurangägare och andra aktörer inom offentlig miljö.

Talents och NEXT på Ambiente 2017

Nu går det att anmäla sig till NEXT på Ambiente 10-14 feb 2017. NEXT ger designföretag i uppstartsfasen med en mindre produktion möjlighet att presentera sig för den internationella publiken för ett förmånligt pris. Läs mer och anmäl dig senast 28 oktober 2016.

Mer info
Ansökan

För nyutexaminerade formgivare finns möjlighet att ansöka till Talents med deadline i oktober. Talents innebär ett gratis mässdeltagande. Mer info kommer.

Toolbar-Navigation