we make markets. worldwide.

Ambiente


12-16 februari 2016

Ambiente är världens ledande internationella fackmässa för konsumentprodukter med det allra senaste inom inredning, presenter, glas, porslin, köksartiklar och smycken. 

Mässan arrangeras årligen på våren och är den viktigaste handels- och mötesplatsen för de representerade branscherna med omkring 4.800 utställare och 135.000 besökare från hela världen. 

Dining, Giving och Living

Ambiente är indelad i avdelningarna Dining Giving och Living
Det senaste inom inredningsdesign återfinns på avdelningen Loft i hall 11.

Återkommande höjdpunkter

Återkommande höjdpunkter på Ambiente är bland annat utställningarna Design Plus och Ambiente Trends. Trendutställningen och trendboken görs av den internationella trendbyrån bora.herke.palmisano som även ger dagliga föreläsningar.

Solutions är en specialutställning med innovativa och funktionella produkter för köket. Curator är industridesigner Sebastian Bergne.

Talents och NEXT ingår i Messe Frankfurts sponsringsprogram som ger nyutexaminerade formgivare och nystartade designföretag att presentera sig på mässan. 

Contract Business

Affärsmöjligheterna inom Contract Business ökar för flera av Ambientes utställare. Målgruppen för satsningen är arkitekter, inredningsdesigners, hotell- och restaurangägare och andra aktörer inom offentlig miljö.

Toolbar-Navigation